ny matrikel

NY MATRIKEL 2019:1

Äntligen, tänker många, är en ny matrikel färdigställd. Den har gått igenom den svåra processen GDPR – alltså den nya EU-lag som skall skydda oss alla mot felaktig och utelämnande publicering. För att vara helt på säkra sidan har vi den här gången utelämnat födelsedata, till mångas förtret. Vi kan inte heller skicka ut matrikeln i ett massutskick. Den finns endast tillgänglig för församlingens medlemmar och finns att  hämta på församlingens expedition. Vill du ha den hemskickad, kontakta Leif på leif@majornakyrkan.se eller 0705-355 299. Den trycks bara i ett litet antal åt gången och ligger skyddad. Fördelen med det är att vi faktiskt från och med nu kan trycka en ny matrikel varje gång det har skett lagom många förändringar. Så om det hinner bli en ny under året, så heter den 2019:2 etc. Så om du upptäcker ett fel i befintlig matrikel – hör omedelbart av dig, så får vi rättat det inom kort.