SOMMAREN i MAJORNAKYRKAN

SOMMAREN I MAJORNAKYRKAN

Tack alla ni som håller vår förbönslampa lysande även under sommaren genom att ansvara för sommarandakterna. Och tack ni som går på dem och också är med och ber och lovsjunger. Det är en så god tradition och när vi pratar med andra församlingar är det många som är avundsjuka på vårt system med sommarandakter.

Personalens semestrar ligger så klokt förlagda att vi hinner med nödvändig administration efter vårens verksamhet har gått ner i varv och innan höstens dragit igång på allvar.

Erika har semester vecka 31-34.

John har semester vecka 27-32.

Leif har semester vecka 27-32.

Som vanligt kommer vi att ha hänvisning på våra mail och telefoner till ett gemensamt telefonnummer (031-722 58 80) som lyssnas av några gånger per vecka. Det kommer också, liksom tidigare somrar, finnas en ”pastoral backup” som kan bistå med råd och dåd om det behövs.