Barnkörer / musikalgrupp

Välkommen till musikverksamheten för barn och unga i Majornakyrkan!

Vi erbjuder verksamhet från 3 år och uppåt.
För de mindre barnen finns MEMORY, som är en rytmikgrupp med inriktning på barnkör. För de äldre finns musikalgruppen CHAPTER!

MEMORY 3-5 år
Onsdagar 16:30-17:00

I denna grupp välkomnar vi barn som vill ta sina första steg inom musikens spännande värld!
Vi sjunger och dansar, vi lär oss att följa men också att leda, vi utforskar olika rytminstrument och bekantar oss med olika genrer och stilar.
Allt detta gör vi såklart för att det är roligt, men också för att förbereda oss inför andra musikaliska möjligheter i äldre år.

CHAPTER från 6 år

Onsdagar 16:30-17:45 ( 6-åringar slutar en kvart tidigare kl 17:30)

I denna grupp välkomnar vi barn och ungdomar som har ett speciellt intresse för musikaler! Vi utvecklas i grupp men också solistiskt, vi lär oss grunderna i såväl drama som sång. Tillsammans siktar vi på att jobba fram musikaler där alla medlemmar får en viktig roll att spela.
Inga förkunskaper krävs, det är bara att höra av sig om du är intresserad!

GEMENSAM MIDDAG

Efter passen äter vi som vill stanna gemensam middag för en billig peng.

I nära anslutning finns även lekrum för de mindre syskonen som ännu inte har åren inne för rytmiken.

Lekrummet är öppet från kl 16:00 och här finns också soffor och bord för föräldrar att slappna av vid.

Middagen finns mellan kl 17 – 18.30

Hjärtligt välkomna på Onsdagar!

Mer info och anmälan: erika@majornakyrkan.se